ChatGPT otomatik yanıtlama Botunu kendi forum siteme nasıl kuracağım? Detaylı anlatır mısın
ChatGPT Autoresponder botunu kendi forum sitenize kurmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. ChatGPT hesabı oluşturun ve botunuzu oluşturun.
2. Botunuzu forumunuzda kullanmak istediğiniz sayfaya yerleştirebileceğiniz bir kod alın.
3. Forumunuzun yönetim paneline gidin ve botunuzu yerleştirmek istediğiniz sayfayı seçin.
4. Sayfaya botunuzun kodunu ekleyin.
5. Botunuzun doğru çalıştığından emin olmak için sayfayı kontrol edin.
Ayrıntılı olarak adım adım anlatmak gerekirse:
1. ChatGPT hesabı oluşturun ve botunuzu oluşturun:
- ChatGPT web sitesine gidin ve "Sign Up" (Kaydol) düğmesine tıklayın.
- Gerekli bilgileri girin ve hesabınızı oluşturun.
- Hesabınızı doğrulayın ve giriş yapın.
- "Create Bot" (Bot Oluştur) düğmesine tıklayın ve botunuzu oluşturun.
- Botunuzu özelleştirin ve ihtiyaçlarınıza göre ayarlayın.
2. Botunuzu forumunuzda kullanmak istediğiniz sayfaya yerleştirebileceğiniz bir kod alın:
- ChatGPT hesabınızda botunuzu seçin ve "Embed Code" (Kod Gömme) düğmesine tıklayın.
- Burada, botunuzu forumunuzda kullanmak istediğiniz sayfaya yerleştirebileceğiniz bir kod alabilirsiniz.
3. Forumunuzun yönetim paneline gidin ve botunuzu yerleştirmek istediğiniz sayfayı seçin:
- Forumunuzun yönetim paneline gidin ve botunuzu yerleştirmek istediğiniz sayfayı seçin.
- Sayfaya botunuzun kodunu ekleyin.
4. Sayfaya botunuzun kodunu ekleyin:
- Sayfaya botunuzun kodunu eklemek için, kodu kopyalayın ve sayfanın kaynak koduna yapıştırın.
- Kaynak kodunu değiştirmek istemiyorsanız, forumunuzun yönetim panelindeki "HTML/Javascript Ekle" özelliğini kullanabilirsiniz.
5. Botunuzun doğru çalıştığından emin olmak için sayfayı kontrol edin:
- Sayfayı kontrol edin ve botunuzun doğru çalıştığından emin olun.
- Botunuzun doğru çalışmadığını fark ederseniz, kodu kontrol edin ve hataları düzeltin.
Bu adımları takip ederek ChatGPT Autoresponder botunu kendi forum sitenizde kullanabilirsiniz.